Oyuncu Hande Katipoğlu üstsüz güneşlenmeyi tercih etti

38 yaşındaki oyuncu Hande Katipoğlu, Bodrum plajlarında güzel havanın tadını çıkarırken görüntülendi. Bikinisiyle şezlonga uzanan oyuncu üstsüz güneşlenmeyi tercih etti.

Yahşi Cazibe dizisindeki Simge karakteriyle hafızalara kazınan Hande Katipoğlu, tatilini Bodrum’da yapıyor. Önceki gün Bodrum Türkbükü’nde görüntülenen oyuncu, vücudunda iz olmaması üstsüz görüntülendi.

FİZİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Üstsüz güneşlenen oyuncu, telefonunu elinden bir an olsun bırakmadı. 38 yaşındaki Katipoğlu, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

blank

Güzel oyuncu geçtiğimiz ay da Tutunamayanlar dizisinde birlikte rol aldığı Doğu Demirkol veYeliz Kuvancı ile birlikte görüntülenmişti. Sezonun yorgunluğunu denize girerek ve güneşlenerek atan ünlü oyuncular, iskelede uzun uzun sohbet etmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.