Oyuncu Gizem Karaca’ya soruşturma açıldı

Oyuncu Gizem Karaca beyaz eşya aldığı Barış Yıldızsoy’un kendisini dolandırdığını iddia etti. Yıldızsoy’un, “Eşyaları teslim ettim” şikayeti üzerine oyuncu hakkında soruşturma başlatıldı.

Gizem Karaca, geçtiğimiz hafta aldığı beyaz eşyaların parasını ödemesine rağmen kendisine ulaştırılmadığına dair suç duyurunda bulunmuştu. Distribütörün eşyaları teslim ettim demesi üzerine ortalık karıştı.

Kemal Ekmekçi ile evlenen Gizem Karaca, İzmir’deki yeni evi için ünlü bir markanın kataloğundan kendisine beyaz eşya baktı. Karaca, yeni evi için distribütör Barış Yıldızsoy’dan 120 bin liralık beyaz eşya aldı ve altı ay sonra teslim edileceğine dair anlaştı. Gizem Karaca, bu süreçte beyaz eşyalar için ödemesi gereken 120 bin lirayı ödedi fakat altı ayın ardından eşyaların ona ulaşması gerektiğinde bahanelerle karşılaştığını iddia etti. Dolandırıldığını düşünen Gizem Karaca, Barış Yıldızsoy’u savcılığa şikayet etmişti.

Malları teslim ettiğini belirten satıcı Yıldızsoy, kendisine iftira atıldığını belirterek savcılığa başvurdu. Faturaları delil olarak sunan Yıldızsoy’un şikayeti üzerine Karaca hakkında soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Gizem Karaca’nın geçtiğimiz haftalarda, “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan kurulan hükmün kaldırılmasına karar verilmiş. Sanıkların “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme, bulundurma veya kullanmak” suçundan onar ay hapisle cezalandırılmalarına hükmeden ceza dairesi, bu sanıklar hakkındaki hükmün açıklanmasını 5 yıl süreyle geri bırakılmasını kararlaştırılmıştı.

Aralarında ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, ve şarkıcı Cenk Eren’in de bulunduğu 13 sanık “uyuşturucu madde kullanma” suçundan 10’ar ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Sanıkların cezası ertelenmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.