Oyuncu Ezgi Mola’nın annesi hayatının şokunu yaşadı!

Ünlü oyuncuu Ezgi Mola’nın annesi Jale Erkan, yüzündeki hasar sebebiyle doktora gitti. Nöroloğun, plastik cerrrahı eşi Erkan’a göz kapağı ameliyatıyla iyileşme vaadinde bulundu.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola‘nın annesi Jale Erkan, geçtiğimiz günlerde yüz felci geçirdi. Yüzünde hasar oluşan Erkan, tedavi olmak amacıyla nöroloji doktoru Lale Koldaş‘a gitti. İddiaya göre muayene olduğu sırada yanlarına Koldaş’ın estetik uzmanı eşi Prof. Dr. Tamer Koldaş da geldi.

DAHA KÖTÜ OLDU

Günaydın’dan Dilek Yaman’ın haberine göre, Prof. Dr. Tamer Koldaş; Erkan’ın yüzündeki hasarı estetik müdahale ile giderebileceğini söyledi. Bunun için belirli bir ücret karşılığında anlaşan Koldaş, Erkan’ın göz kapağını kaldırdı. Ancak ameliyat sonrası Erkan’ın göz kapağı hiç açılamadı. Prof. Dr. Tamer Koldaş, bir süre sonra göz kapağının kendisini toparlayacağını söyleyip Jale Erkan‘ı oyaladı.

HASAR DÜZELMEDİ

Aradan aylar geçmesine rağmen Jale Erkan’ın yüzündeki hasar giderilmedi. Avukatı aracılığıyla Tamer Koldaş‘a 150 bin lira maddi, 10 bin lira manevi tazminat davası açan Erkan’ın davası devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.