Oyuncu Eda Ece’nin yardımına polisler yetişti!

Eda Ece, sabaha karşı yolda bir arabanın çarptığı sokak köpeğini polislerin de yardımıyla hastaneye yetiştirdi.

Eda Ece önceki gün sabaha karşı saat 04.00’te Cihangir’de bulunan Anipoli Hayvan Hastanesi’nden çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncu, bir arabanın çarptığı sokak köpeğini polislerin de yardımıyla hastaneye yetiştirdiğini söyledi:

KAZAYA TANIK OLDUM

“Setten çıkmış eve dönüyordum. Bir aracın köpeğe çarptığını gördüm. Allah’tan yolda bir de polis arabası vardı. Polis abilerle beraber köpeği buraya getirdik. Hemen müdahale ettiler. Sabah kırıklarına bakıp gerekiyorsa operasyon yapacaklar.”

blank

NEDEN HAYVAN AMBULANSI YOK?

Eda Ece, kaza yerinde köpeği almaya gelecek araç bulamayınca sinirlendiğini söyledi: “Polis abiler önce belediyeyi aradı, ancak çok geç olduğu için köpeği almaya gelecek araç bulamadılar.

Ben de özel klinikleri aradım, ‘Aracımız yok’ dediler. Neden ülkemizde 7/24 çalışan bir hayvan ambulansı yok?”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.