Oyuncu Eda Ece’nin hayalleri suya düştü!

Koronavirüs salgını nedeniyle evde kendini karantinaya alan ünlülerden olan oyuncu Eda Ece, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarına devam ediyor.

Yasak Elma dizisinin sete ara vermesiyle sosyal medya paylaşımlarına hız veren Eda Ece, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak Ece, mavi elbiseli bahçe paylaşımına “Bütün yaz evin bahçesinde bu şekilde oturacağız gibi duruyor. Oysa bu yaz ile ilgili ne hayallerim vardı. Neyse en azından onlar suya düştü…” mesajını yazdı. Güzel oyuncuya binlerce beğeni geldi.

blank

Öte yandan Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkmıştı. İkilinin bu hareketi “Ayrıldılar mı?” sorusunu akıllara getirmişti. Ancak çift, kısa bir süre sonra sosyal medyada tekrar birbirlerini takip etmeye başlamıştı. Bu hamleden sonra “Buzları erittiler” şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Eda Ece’den sevgilisi Buğrahan Tuncer’a barışma hamlesi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.