Oyuncu Demet Evgar 2020’ye böyle girdi!

Ünlü oyuncu Demet Evgar, 2020 yılını nasıl karşıladığını sosyal medya hesabından paylaştı. Evgar dikkat çeken pozuna, “Hoş geldin 2020. Tüm bereketine açıyorum kendimi” notunu düştü.

Oyuncu Demet Evgar, sosyal medya hesabı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak, takipçileri için yeni yıl paylaşımı yapan Evgar, verdiği ilginç pozla dikkat çekti.

blank
Demet Evgar

“HOŞ GELDİN 2020”

Evgar, yerde otururken çektirdiği poza, “2019’a şükrederek başladım. 2020’ye, etrafımı saran sevgi dolu, güven dolu tüm varlıklara, dostlara, aşklara, muhabbete, işime, gücüme binlerce kere şükürler olsun. Hoş geldin 2020. Tüm bereketine açıyorum kendimi” diye not düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.