Oyuncu Demet Akbağ’ın gergin anları

Usta oyuncu Demet Akbağ, Nişantaşı’ndaki bir mağazadan alışveriş yaparken görüntülendi. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlamak istemeyen Akbağ’ın gergin halleri dikkat çekti.

Demet Akbağ, Nişantaşı’nda alışverişini yaptıktan sonra objektifleri fark edince gerildi. Basın mensuplarından kendisini takip etmemesini rica etti. Ayaküstü röportaj yapamayacağını söyleyen Akbağ “Arkadaşlar lütfen peşin sıra gitmeyelim, dışarıdan kötü duruyor. Siz de yorulmayın. Bugün alışverişe çıktım” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Akbağ, son olarak ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü’ projesiyle ilgili konuşmuştu. Akbağ, “Ben projeyi kabul etmemiş değilim, ben oynamıyorum. Artık gençler oynuyor. O proje bildiğiniz gibi değil zaten Beşiktaş Kültür Merkezi yapıyor. Yine bizim konuştuğunuz üzerinde tartıştığımız kimlerin oynaması birlikte karar verdiğimiz bir film olarak onlar oynuyorlar. Gençlere devrettik artık” açıklamasında bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.