Oyuncu Cansel Elçin’den yurt dışı tatilcilerine Türkiye mesajı

Yakışıklı oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Aceleci tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, gazetecilerin kırmayarak sorularını yanıtladı.

Yaz dönemini tiyatro provalarıyla geçirdiğini ifade eden Cansel Elçin, tatile vakit ayıramadığını belirtti. Yurt dışında yaşayan ailesinin önümüzdeki günlerde tatil için İstanbul’a geleceğini söyleyen Cansel Elçin, tatil için yurt dışına gidenlere gönderme yaparak, “Dünyanın en güzel yeri ülkemiz. Deniz için yüzmek için en güzel yer Türkiye” dedi.

Sağ el dirseğine taktığı dirseklik sorulan oyuncu, “Tenis oynadığım için yırtılma ve sakatlıklar için kullanıyorum” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.