Oyuncu Burak Serdar Şanal ‘Kimse Bilmez’ dizisiyle hayranlarına ters köşe yaptı

Başarılı oyuncu Burak Serdar Şanal, atv ekranlarında Baba Yapım yapımcılığıyla yayınlanmaya başlayan ‘Kimse Bilmez’ dizisiyle hayranlarına ters köşe yaptı.

Küçük Kadınlar, Peri Masalı, Avrupa Avrupa, Yeşil Deniz, Rüzgarın Kalbi gibi projelerde şimdiye dek hep sessiz, sakin, mazbut ve herkesin sevdiği karakterleri canlandıran Şanal, ‘Pilot’ rolüyle daha ilk bölümden herkesi şaşırttı. Dizide karizmatik, dengesiz ve en büyük hayali bir uçak satın almak olan ‘Süleyman’ karakterine can veren oyuncu, ilginç rolüyle tüm dikkatleri üzerine toplayacak. Uçak parası bulamadığı için uçak şeklinde dizayn ettiği bir kafe işleten, bunun yanında tehlikeli işlere de karışan Şanal, izleyicilere aksiyon dolu dakikalar yaşatacak. Rolü için Hollywood Aksiyon Koreografi Eğitmeni Fatih Uğurlu ve Filipin Savaş Sanatları ve ateşli silah eğitmeni Mert Hüseyin Gürsoy’dan bir ay boyunca ders alan Şanal, dövüşe olan yatkınlığıyla eğitmenlerinden de tam not aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.