Oyuncu Berk Oktay’ın boşanma sevinci!

Merve Şarapçıoğlu ile 4 yıllık evliliğini sancılı bir şekilde sonlandıran oyuncu Berk Oktay, boşanma sevincini sosyal medya hesabından dile getirdi.

“Savaşçı” dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay, 4 yıllık eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan boşandı. Oktay, yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından, “Artık özgürüm. As as bayrakları” notuyla ilan etti. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Öte yandan Merve Şarapçıoğlu’nun, kalbini Nurgül Yeşilçay’ın eski sevgilisi Özgür İnal’a kaptırdığı ortaya çıkmıştı. Adı oyuncu Celil Nalçakan’la anılan avukat ve iş insanının, köpeklerini götürdüğü veterinerde tanıştıkları ve arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü konuşuluyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.