Oyun Canavarlarının En Gözde Karne Hediyesi Monster Notebook’tan!

Yaz tatilinde oyun keyfinizi Pusat aksesuarlarla ve oyuncu ekipmanlarıyla ikiye katlayın!

Monster Notebook, oyun tutkunlarının yaz tatilini daha da keyifli hale getirecek bir kampanya başlattı. Oyunseverlerin oyun oynama konforunu artıracak, en mücadeleci oyunlarda elde ettikleri başarıları bir üst seviyeye taşıyacak Pusat oyuncu ekipmanları; yüzde 25’e varan indirimlerle yaz tatiline giren tüm oyun canavarlarını bekliyor. Monster Notebook web sitesinden ve mağazalarından yapılan alışverişleri kapsayan Karne Kampanyası 30 Haziran’a kadar devam edecek.

Okulların kapanması ve karnelerin dağıtılmasıyla öğrenciler için eğitim – öğretim yılı sona erdi. Monster Notebook, yaz tatilinde oyun keyfini doyasıya yaşamak ve oyun performansını bir üst seviyeye taşımak isteyen oyun tutkunlarına özel bir kampanya başlattı. Oyunlardan alınacak zevki ve verimi yükseltmek için tasarlanan son derece ergonomik ve konforlu Pusat aksesuarları, yüzde 25’e varan indirimlerle her yaştan oyun ve teknoloji tutkununun karne hediyesi arayışına çözüm oluyor.

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlardan ve çok fonksiyonlu oyuncu ekipmanlarından oluşan Monster ekosistemi, oyun ve teknoloji tutkunları için mükemmel bir kullanıcı deneyimi vadediyor. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara uyumlu bir şekilde tasarlanan Pusat aksesuarlardan seçili ürünleri kapsayan kampanyadan yararlanmak için son gün 30 Haziran.

Yaz tatilinde doyasıya oyun oynamak isteyen oyun tutkunlarına mekanik klavye, oyuncu kablosu, mousepad, mikrofonlu kulaklık, notebook soğutucusu ve kablosuz oyun konsolu gibi onlarca farklı ürünü avantajlı fiyatlarla sunan kampanya kapsamında en çok dikkat çeken ürünler şunlar:

Pusat Notebook Soğutucu ile mevsim sıcaklıklarının önüne geçin

Yaz aylarında yükselen sıcaklıklar ve uzun süren oyun seansları nedeniyle ısınan dizüstü bilgisayarlar, çift 140 mm fan ve saf alüminyum panel özelliklerine sahip Pusat Notebook soğutucu ile bilgisayarların ömrünü uzatıyor. Pusat soğutucular, özgün hava ızgarası ile soğuk hava akışını cihazınıza maksimum seviyede ulaştırıyor. Çoklayıcı USB girişi ve sahip olduğu 3 USB çıkışıyla başka ekipmanlarınızı ve harici depolama cihazlarınızı bağlayabilme desteği sunuyor.

Yaz gecelerinde maksimum ses kalitesi

Oyunseverlerin yanı sıra, film ve müzik tutkunlarının yaz gecelerine eşlik edecek Monster Notebook’un Virtual 7.1 Headset mikrofonlu kulaklıkları başarılı performanslarıyla eşsiz bir ses deneyimi sunuyor. 50 mm genişliğindeki sürücüleri sayesinde yüksek ses kalitesi sağlayan Virtual 7.1 Headset’ler, metal özellikli rahat kafa bandı ve kulak yastıklarıyla yorulmanın ne demek olduğunu unutturuyor. RGB ışıklandırması ve modern tasarımının yanı sıra, ses iletimindeki mikrofon başarısı ile espor oyuncularının aradığı kesintisiz iletişim kurma desteğini sağlıyor.

Göz alıcı, konforlu ve hızlı: Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi

Yaz tatilini sabırsızlıkla bekleyen öğrencilerin oyun oynarken Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesiyle hem oyun performansları hem de estetik zevkleri ileri düzey teknolojiyle buluşuyor. Sahip olduğu 104 adet “red switch” tuş takımıyla hızlı tempoda oynanan oyunların vazgeçilmezi olan Pusat K3 Pro Mekanik Klavye, düşük tepki süresi sayesinde alınan aksiyonlara anında cevap verir. 4 adet multimedya tuşu ve 4 adet ışık ayarlama tuşuyla oyun severlere fonksiyonel bir kolaylık sunarak oyun performanslarında üstünlük kazandırır.

Yazılım gerektirmeyen programlanabilir makro tuş takımı ile kişiselleştirilebilir klavye özelliği olan Pusat K3 Pro Mekanik Klavye, 18 farklı RGB ışıklandırmasıyla kullanıcılarına özelleştirme seçeneği sunarak göz zevkine hitap eder. Tüm tuşlarda geçerli olan Anti-Ghosting özelliği, oyun canavarlarının komutlarını sekteye uğratmadan, maksimum üretkenlikle oyunda kalmalarını sağlar. Mıknatıslı bilek desteği sayesinde uzun süre oyunda tutan Pusat K3 Pro Mekanik Klavye, USB port girişi ile başka ekipmanların da doğrudan klavyeye bağlanmasını sağlar.

Programlanabilir Mouse ile oyun performansınızı yukarı taşıyın

Oyun ve espor tutkunlarının ihtiyaç duyduğu hızı ve üstün ergonomik nitelikleri bir arada bulabileceği One Shot Pro, kablosuz şarj özelliği ve programlanabilir 8 farklı tuşuyla oyun oynarken fark yaratacak bir deneyim ayrıcalığı sunuyor. Clutch tuşu ile anında değiştirilebilen DPI ayarı eşsiz bir konfor sağlarken, 1000-16000 DPI seçeneğine sahip olan One Shot Pro oyun severlere en üst seviyede hakimiyet kazandırıyor. Üstelik, mükemmel kavrama hissi sağlayan kauçuk gövde yapısı ile uzun süre oyun oynamak çok daha kolay.

Güçlü teknolojisini yüksek performanslı dizüstü bilgisayarları ve ergonomik oyuncu ekipmanlarıyla bir araya getirerek kusursuz oyun deneyimi vadeden Monster Notebook, ömür boyu ücretsiz bakım garantisi ve teknik servis hizmeti ile ürünlerinin daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Monster Notebook’un karne hediyesi kapsamındaki seçili Pusat aksesuarlarında geçerli olan yüzde 25’e varan indirim kampanyası, 30 Haziran 2022’de sona erecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.