Öykü Önal’ın Yeni Teklisi ‘Seafoam’ Dinleyicilerle Buluştu

Kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken Öykü Önal, yeni teklisi ‘‘SEAFOAM’ ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

2019 yazında, titreyen müziğe olan tutkusunu umutsuzluk bulutlarını dağıtmak için bir araca dönüştüren Öykü Önal, yeni nesil müzik şirketi Morrie Records’un katkısıyla yeni teklisi ‘Seafoam’u yayınlandı.

Sözlerini Emily Dickinson, Virginia Woolf ve deniz köpüğüne dönüşen bir sirenin hikayesinden esinlenen Önal, farklı türlerin zenginleştirdiği bir sentez ile dinleyicileri buluşturuyor.

Önal, ‘’Seafoam’’ şarkısını şu cümlelerle anlatıyor:

‘’Sanatçının sallanma endişesini yatıştırmak için tekne motorlarının bıraktığı deniz köpüğüne bakma alışkanlığından gelir. Seafoam adlı bu yeni tekli, kimliğini geride bırakıp ona dönüşme arzusuyla deniz köpüğüne şarkı söyleyen bir kadının hikayesini anlatıyor.’’

2022 yılında bir taraftan müzik üretimlerine devam ederken diğer taraftan sahne ve konser çalışmalarına ağırlık vererek dinleyici kitlelerini genişletmeyi planlıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.