Oya Başar: Levent Kırca’nın ölüm yıldönümünde dahi mezarına gitmeyeceğim

Levent Kırca’nın eski eşi Oya Başar, önceki akşam katıldığı bir davette Kırca’nın mezar taşının yaptırılmadığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Geçen yıl karaciğer kanseri nedeniyle vefat eden oyuncu Levent Kırca’nın eski eşi Oya Başar, önceki akşam katıldığı bir davette Kırca’nın mezar taşının yaptırılmadığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. “Ölüm yıldönümünde dahi mezarına gitmeyeceğim” dedi.

“Mezar taşı için belli bir süre geçmesi gerekiyor” diyen Oya Başar, hayattayken Aslı Çetiner’le birlikte olan merhum sanatçı için “Ölüm yıldönümünde dahi mezarına gitmeyeceğim” dedi. Kırca’yla 20 sene evli kalan Başar’ın sözleri şaşkınlık yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.