Oya Aydoğan’ın sevenlerini üzen açıklama

“Söylemezsem Olmaz” programında, doktorların Oya Aydoğan’ın ameliyatının güzel geçtiğini söylediği ancak felç ya da nörolojik sonuçların yaşanabileceği belirtildi.

Beyaz TV’de her sabah ekrana gelen ‘Söylemezsem Olmaz’ programının yorumcularından Oya Aydoğan’i cumartesi akşamı aort damarının yırtılması sonucu hastaneye kaldırıldı. Hastaneden gelen açıklamada; ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumaktadır. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedaviler uygulanmaktadır” denildi.

CANLI YAYINDA DUA İSTEDİLER

12 saatlik ameliyat sonrası durumu ciddiyetini koruyan Aydoğan’ın program yorumculuğunu paylaştığı arkadaşları; Lerzan Mutlu, Bircan İpek ve Sinan Özedincik programın bugünkü bölümünde Oya Aydoğan’ın yaşadıkları anlattı ve canlı yayında Aydoğan için dua ettirdi.

Programı sundukları süre boyunca bir hayli üzgün oldukları görünen sunucular, cuma günü programda yaşadıklarını anlattılar.

LERZAN MUTLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Doktorların kanı durdurmakta çok zorlandığını söyleyen Mutlu, milyonların kendilerinden bir haber beklediklerini söyleyerek, durumu doktorlara sorduklarını anlattı. Ancak doktorun kendilerine; “hastanın hayatından çalıyorsunuz. Hastanın başında durmak zorundayız” dediğini dile getirdi. Lerzan Mutlu gözyaşlarına hakim olamadı ve konuşmakta zorlandı.

“100 BİNDE BİR KİŞİDE GÖRÜLÜYOR”

Programa katılan Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr Serdar Akgün, bu damar çatlamasının 50-60 yaşları arasında, çoğunlukla kadınlarda 100 binde bir kişide görülen bir hastalık olduğunu söyledi. Tabii bunun daha önceden başlayan bir yırtılma olduğunu açıkladı.

“FELÇ RİSKİ VAR”

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumakta ve yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedaviler uygulanmaktadır.

Mutlu, doktorların yaptığı açıklamalarda; “Ameliyat güzel geçti, ancak felç ya da nörolojik sonuç yaşanabilir” dediklerini de belirtti.

“AMELİYATA GİRERKEN TEBESSÜM EDİYORDU”

Programa bağlanan Sevim Emre, Oya Aydoğan’ı ameliyata girmeden önce gördüğünü ve konuştuğunu söyledi. O anda şakalaştıklarını, gülümsediğini ifade etti. Emre, Aydoğan’ın kendi rahatsızlığını bildiğini ve ameliyata alınacağını da bildiğini de ifade etti.

‘Patates yiyordum, patates yırtarak geçti boğazımı, takıldı ben de kurtarmak için çok öksürdüm’ dediğini açıklayan Emre, Aydoğan’ın annesinin de bu rahatsızlığı geçirdiğini söylüyor. Durumunun stabil olduğunu da ekleyen Emre, konuşmakta zorlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.