Oxford ve Harvard’ın kapısı İstanbul’da aralanıyor

Uluslararası Eğitim Danışmanlık firması Studylon, “İngiltere , Hollanda ve Amerika’da eğitim sistemi”, “Yurtdışında yatılı lise imkanı”, “Harvard, Oxford, MIT, Cambridge… nasıl kabul alınır?” “Öğrencilerimizin başarı hikayeleri”, “En iyi okullara nasıl girilir?” gibi konu başlıklarını masaya yatıracakları seminer ile İstanbul’a geliyor.

İSTANBUL İGFA– Gerçekleşen seminerde İngiltere Amerika’da üniversite eğitimi hakkında bilgi vereceklerini, gençlerin en büyük hayallerinden olan Harvard, Oxford, MIT, Cambridge gibi okullara giriş noktasında merak edilenleri yanıtlayacaklarını kaydeden Studylon Kurucu Ortaklarından Alper Ilgınöz, Studylon Üniversite ekibinin bölüm seçme stresi yaşayan öğrencilere destek olduğunu belirterek şunları söyledi: “ Sorumluluk sahibi, planlı ve programlı ilerleyen, ne istediğini bilen, hedeflerinin farkında olan, kendini tanıyan çocuklar yetişsin diye akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Düzenli plan ve programlarımız ile okul seçimlerini son seneye bırakmıyor planlı ve programlı bir şekilde yol alıyoruz”

Öğrencilerin sınav stresinin yanında yurtdışında bir üniversiteye başvurmak ve süreci yönetme konusunda yetersiz kalabileceğini sözlerine ekleyen Ilgınöz “Dünyanın en prestijli okullarına/ üniversitelerine kabul almak ve çocuğunuzun akademik süreç koçluğuna katkı sağlamanız için seminerimize davetlisiniz” diyerek sözlerini noktaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.