Otomatik arkadaşlık isteği gönderiyor! Facebook’ta hata

Sosyal medya uygulaması Facebook, son günlerde yaşanan bir sorunla gündemde. Uygulamada arkadaş olmadığınız bir kişinin profiline girdikten sonra o kişiye otomatik arkadaşlık isteği gönderiliyor. Hatayı kabul eden yetkililer sorunu düzeltmek için güncelleme yaptı.

Facebook kullanıcıları, geçtiğimiz günlerde yeni bir sorunla karşı karşıya kaldı. Başka kullanıcıların profillerine girenler, daha sonra bu kişilere istekleri dışında arkadaşlık isteği gönderildiğini fark etti. Şirket adına açıklama yapan bir yetkili, sorunu doğruladı. Yetkili, istek dışı yapılan bu arkadaşlık isteklerine engel olmak için bir çalışma yaptıklarını da açıkladı.

Yaşanılanların ardından bir Meta sözcüsü açıklama yaptı; “Facebook uygulamasında yapılan son güncelleme kısa bir süre için Facebook arkadaşlık isteklerinin yanlışlıkla gönderilmesine neden oldu. Bunun olmasını engelledik ve bunun neden olabileceği her türlü rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” ifadelerinde bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.