Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oscar ödüllü Penelope Cruz, yeni filminde Saadet Işıl Aksoy’u istedi

Oscar ödüllü Penelope Cruz, 2012’de rol aldığı Saadet Aksoy´u unutamadı

Oscar ödüllü Penelope Cruz, 2012’de rol aldığı Saadet Aksoy´u unutamadı ve yeni filminde üvey kardeşini canlandırmasını istedi.

İtalya´da bestseller olmuş ´Venuto Al Mundo´ romanından uyarlanan ´Twice Born´ filminde Penelope Cruz ile rol alan Saadet Aksoy o dönem Oscar ödüllü aktristen tam not almıştı.

Saadet Aksoy “2012´de film gösterime girdikten sonra Penelope Cruz´dan performansımı öven bir e-posta aldım. Konuştuğumuzda da geleceğe dair ümit verici şeyler söyledi” ifadesini kullanmıştı.

YENİ FİLMİNDE OYNAMASINI İSTEDİ

Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asgar Ferhadi´nin çekeceği yeni filminde rol almaya hazırlanan Penelope Cruz, Saadet Aksoy´un da aynı projede yer almasını istedi.

İtalyan basınında yer alan habere göre, dünyaca ünlü yıldız filmdeki üvey kardeşini Aksoy´un oynaması için Ferhadi´ye öneride bulundu.

“GERÇEKTEN ÇOK ETKİLEYİCİ GÖZLERİ VAR”

Ünlü oyuncu, Saadet Aksoy için de bir İspanyol dergisine verdiği röportajında;

“Aynı projede yer aldığım genç oyuncular arasında beni en çok etkileyenlerden biri Saadet Aksoy oldu. Onun gözlerine ben bile bakamadım gerçekten çok etkileyici gözleri var” dedi.
Saadet Aksoy Penelope Cruz´la rol aldığı ´Twice Born´ filmi sayesinde şöhretini yurt dışına taşıdı.