Orhan Kılıç “Ted Bundy” adlı tiyatro oyununda seri katil oldu

Ünlü oyuncu Orhan Kılıç, “Ted Bundy” adlı tiyatro oyununda, Amerikalı seri katil, Bundy’i canlandırdı. Oyunda, 120’nin üzerinde genç kadını öldüren Bundy’nin, idamından önceki son bir saati anlatılıyor…

1970 yılından 1978 yılına kadar, Amerika’nın çeşitli yerlerinde 120’nin üzerinde genç kadını öldüren, seri katil Ted Bundy’nin hikayesi, tiyatro sahnesinde…Tiyatro Keyfi’nin sahneye koyduğu oyunda Ted Bundy’i Orhan Kılıç, onun celladını ise Kemal Başar canlandırıyor. Senaryosunu Kosta Kortidis’in yazdığı psikolojik-gerilim tarzındaki “Ted Bundy”nin yönetmeni ise Nesimi Kaygusuz.

Nedenler ve niçinlerin ele alındığı “Ted Bundy”de, seri katilin elektrikli sandalyeye gidişinin son bir saati anlatılıyor… Psikopat ve sosyopatlığın bir arada anlatıldığı oyunun ana teması ise; Sevgisizlik üzerine kurulu… Orhan Kılıç’ın muhteşem bir performans sergilediği, dünyada ilk kez oyunlaştırılan Ted Bundy, 22 Nisan Cuma günü saat 20:30’da Süzer Plaza Borusan Sahne’de seyirciyle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.