Orhan Gencebay’ın koronavirüs testi pozitif çıktı

Orhan Gencebay’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve geçtiğimiz ay hastaneye yattığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü sanatçının eşi Sevim Emre, o iddiaları yalanlamıştı. Emre, yeni bir paylaşımla iddiaları doğruladı ve koronavirüsü atlattıklarını açıkladı.

Usta sanatçı Orhan Gencebay’ın koronavirüsü atlattığı haberleri eşi Sevim Emre tarafından doğrulandı. Daha önce çıkan haberlerin yalan olduğunu belirten Sevim Emre yeni bir sosyal medya paylaşımıyla koronavirüsü atlattıklarını açıkladı.

ÖNCE YALANLADI, SONRA DOĞRULADI

Orhan Gencebay’ın geçtiğimiz ay koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Şişli’deki özel bir hastanede tedavi altına alındığına dair iddialar sosyal medyada hızla yayılmış ancak ünlü sanatçının eşi Sevim Emre çıkan haberleri yalanlamıştı. Emre, “Orhan babanız gayet iyi, kale gibi. Her sene olduğu gibi rutin kontrollerde. Yalan haberlere itibar etmeyin” açıklaması yapmıştı.

Sevim Emre bu kez yeni bir paylaşımda bulunarak kendisinin ve 77 yaşındaki eşi Orhan Gencebay’ın koronavirüs olduğunu doğruladı.

SEVİM EMRE’DEN YENİ PAYLAŞIM

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, geçtiğimiz ay ortaya atılan koronavirüs iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğruladı. Sevim Emre paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“BİR AY ÖNCE KORONA OLDUK, KABUS GİBİYDİ”

“Gördüğüm lüzum gereği aşının önemini belirtmek için bu açıklamayı yapıyorum. Hala aşıya karşı olanlar var. Canlarım; Orhan Baba’nız ve ben bir ay önce korona oldu. Bunu siz sevenlerimizden değil, kötülükle beslenenlerin, klavye delikanlılarının negatif enerjisini üstümüze çekmemek için açıklamadı. Orhan Baba’nız katıldığı bir etkinlikte bu virüsü almış. Tabii ki ben de temaslı oldum. Çok korktum, kabus gibiydi. Organ Baba’nın kalp rahatsızlığı beni çok endişelendirdi ama şükürler olsun çok hafif atlattık. Aşılı olmamız ve benim erken hissetmem, Orhan Baba’nızı hemen hastaneye götürmem hastalığın kötü seyrini engelledi. Sağlık Bakanlığı’mızın ve doktorlarımızın özeni ile sağlığımıza kavuştuk. Rabbime şükürler olsun. Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarının gösterdiği özene sonsuz teşekkürler. Aşı olun…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.