Orhan Gencebay’ın ilk eşi 15 yıl sonra ilk kez görüntülendi

70’li yılların başında ‘Beyaz Kelebekler’ grubunun solistliğini yaptığı dönemde Orhan Gencebay’la tanışıp hayatını birleştiren Azize Gencebay, şarkıcı Linet ve ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla tanınan Aziz’le önceki akşam bir mekanda bir araya geldi.

Azize Gencebay, mekan çıkışı objektiflere poz verdi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Azize Gencebay, “Dışarıya çıkmayalı çok zaman oldu. Kendi dünyamda çok mutluyum. Müziğe ara verdim fakat bir iki konser olabilir” diye konuştu.

Ayrılık sonrası Orhan Gencebay’a herhangi bir kırgınlığının olmadığını belirten Azize Gencebay, “O herkesin babası olduğu gibi bizim de babamız. Çocuğumun babasıdır. Her zaman Sevim Hanım’a ve Orhan Bey’e saygı duyuyorum” dedi.

Halen Orhan Gencebay’ın resmi nikahlı eşi olduğu söylenen Azize Gencebay, “Yok öyle bir şey” diye cevap verdi.

Gencebay soyadını değiştirmeyi düşünmediğini söyleyen Azize Gencebay, “Sonuçta ortak bir çocuğumuz var. Böyle bir şey düşünmedim” şeklinde konuştu.

Azize Gencebay

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.