Orhan Gencebay: Hayatım film olmasa da olur

Önceki akşam Etiler’de görüntülenen usta sanatçı Orhan Gencebay, gazetecilerin, “Müslüm Gürses’in hayatı film yapıldı. Bülent Ersoy yapılmasını istemedi. Sizin hayatınızın da film yapılmasını ister misiniz?” sorusuna, “Ben onu henüz düşünmedim ama olmasa da olur” cevabını verdi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre ile önceki akşam Etiler’de bir restoranda görüntülendi. Gencebay, muhabirlerin, “Müslüm Gürses’in hayatı film yapıldı. Bülent Ersoy yapılmasını istemedi. Sizin hayatınızın da film yapılmasını ister misiniz?” sorusuna, “Ben onu henüz düşünmedim ama olmasa da olur” cevabını verdi.

“İBRAHİM TATLISES’İ DAHA ARAMADIM”

Çıkışta muhabirlerle ayaküstü sohbet eden usta sanatçı, kadim dostu İbrahim Tatlıses’in yeniden ‘İbo Show’ adlı programına başlayacak olmasıyla ilgili sorulan sorulara, “Onu duydum ama daha aramadım kendisini” diyerek cevapladı.

Komedyen ve yapımcı Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan’ın Mars Cinema Group’la aralarında yaşanan sinema tartışmasıyla ilgili Orhan Gencebay, “Bu problemi kendi aralarında çözecekler diye düşünüyorum” dedi.

“HAYATIM FİLM OLMASA DA OLUR”

Muhabirlerin, “Müslüm Gürses’in hayatı film yapıldı. Bülent Ersoy yapılmasını istemedi. Sizin hayatınızın da film yapılmasını ister misiniz?” sorusuna usta sanatçı, “Ben onu henüz düşünmedim ama olmasa da olur” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.