Op. Dr. Gürdal Ören, çarpıcı analiz ve yorumları ile yakında GazeteMAG okuyucuları ile buluşuyor

Tıp dünyasının başarılı ismi Op. Dr. Gürdal Ören, GazeteMAG okuyucuları için tecrübelerini, analizlerini ve yorumlarını paylaşacak.

Günümüz tıp dünyasının büyük bir sorununu teşkil eden obezite ve kilo problemlerinin nasıl mutlu son ile bittiğini ve mutluluk odaklı tedavi sürecini kaleme alacağı yazılar ile Op. Dr. Gürdal Ören okuyucuları ile buluşuyor. Kendisine her zaman ulaşabileceğiniz sorular sorabileceğiniz ve nasıl sağlıklı bir yaşam süreceğinizi merak ediyorsanız Op. Dr. Gürdal Ören’in sağlık yazı dizisini kaçırmayın.

Sağlıklı zayıflama ve obeziteye dair her şeyi öğrenebileceğiniz konu ve konuklarla bu çarpıcı sağlık yazı dizisi ve özel röportajlar, gerçek yaşam hikayeleri çok ses getirecek.

İletişim: 0546 640 00 11

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.