OnurMine çifti yeni şarkıları Gel ile müzikal yolculuklarına devam ediyorlar

İlk şarkıları Çay Kahve ile güzel bir kitleye ulaşan OnurMine çifti yeni şarkıları Gel ile müzikal yolculuklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.

MÜZİK Öğretmeni Onur Günay ve eşi Edebiyat Öğretmeni Mine Oktar Günay, ikinci klipleri ile müzik severler ile buluştu. Çay kahve isimli ilk parçaları ile müzik severlere merhaba diyen Torbalı’lı çift müzik piyasasını alt üst etmişti. Şarkı sözlerini yazıp, bestelerini yapan Günay çifti ; olumlu tepkiler üzerine yeni parçaları ‘Gel’e de klip çekti. İzmir’de bir stüdyoda çekilen klip 2 hafta önce yayınlanmaya başladı. Çekimleri tamamlanan ‘Gel’ isimli parça tüm dijital müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Parça Youtube’de 2 haftada tam 350 bin kişi tarafından dinlenerek dikkatleri üzerine çekti.

ÜNLÜ İSİMLER İLE GÖRÜŞME BAŞLADI

Müzik piyasasında kısa sürede kendisini kanıtlayan çift profesyonel bir şekilde yollarında ilerliyor. Çiftin, radyo ve basın danışmanlığını ünlü radyocu Habil Ceyhan üstlendi.Yazdıkları şarkı sözü ve yaptıkları besteler ile ünlü sanatçıların da dikkatini çeken Günay çifti birçok sanatçı ile görüşmeye başladı. Yapılan görüşmelerin ardından Torbalılı Onur Mine çiftinin bestelediği şarkıları ünlü isimlerin albümlerinde dinlemeye başlayacağız. Sosyal medya hesabında birçok kişi tarafından paylaşılan Torbalılı çiftin parçalarına olumlu yorumlar yapılıyor. Onur Mine Gel isimli parça seçkin müzik marketlerde ve dijital platfomlar İtunes, Youtube, Fizy, Netd, Spotify ve Türk Telekom Müzik’te izlenebiliyor.

YENİ PROJELER YOLDA

İkinci kliplerinin İzmir’de bir stüdyoda canlı performans klibi olduğunu ifade eden Onur Günay bu parça ile isimlerini daha çok kitleye ulaştırdıklarını belirtti. Single olarak çıkarttıkları ‘Gel’ isimli parçanın kısa sürede rekor düzeyde dinlendiğini söyleyen Günay “Yeni parçalar ve yeni projeler ile müzik severlerin karşısına çıkmaya devam edeceğiz. Kendi bestelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Yurt genelinde tanınan ve sevilen birer sanatçı olmak istiyoruz. Bu arada bestelerimizi ünlü sanatçılar ile paylaşmaya başladık. Görüşmelerimizi sürüyor. Bu işlerle ilgilenen profesyonel isimler bizimle iletişime geçmeye başladı” dedi.

YouTube video

Mine Oktar Günay

İkilinin bayan vokali Mine Oktar Günay 9 Ocak 1989’da İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatı boyunca çeşitli koro ve ses yarışmalarında korist ve solist olarak görev alan Mine Oktar Günay üniversite eğitimini 2010 yılında Celal Bayar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi sırasında da çeşitli etkinlik ve programlarda sahne alan Mine Oktar Günay 2005 yılında tanıştığı Onur Günay ile 2011 yılında evlenerek bu evliliği 2013 yılında dünyaya gelen kızları ile taçlandırdı.

Neredeyse yazı yazmaya başladığı günden beri söz yazıp beste yapan Mine Oktar Günay 2005 yılından beri de eşi Onur Günay ile beraber Edebiyat ve müziği birleştirerek pek çok esere imza attı. Yıllardır biriktirdikleri şarkılarını 2 sene önce eşi Onur Günay ile birlikte profesyonel şekilde yaptıkları çalışmalarla sanat dünyasına ve tüm sevenlerine duyurmaya başladı.

Onur Günay

Sanatçı ikilinin erkek vokal ve gitaristi Onur Günay 11 Nisan 1984’te Manisa’da doğdu. Küçük yaşta İzmir’e yerleşen Onur Günay 11 yaşında çeşitli enstrüman eğitimleri alarak müzik çalışmalarına başladı. Onur Günay 2002 yılında Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarına giriş yaptı. Öğrenimi sırasında ney, bağlama, gitar, piyano gibi pek çok enstrüman eğitiminin yanı sıra ses eğitimi de alan Onur Günay 2007 yılında mezun oldu. 2009 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.