Onur Ünlü, 18 yaş küçük sevgilisi Hazar Ergüçlü’ye övgüler yağdırdı

Yönetmen Onur Ünlü, kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Hazar Ergüçlü’ye övgüler yağdırdı. Ünlü’nün Ergüçlü’ye yönelik “uzaylı” iltifatı duyanları şaşırttı.

Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile genç oyuncu Hazar Ergüçlü arasındaki aşk uzun süredir devam ediyor. Birlikteliğin ilk gününden beri gündemde olan yaş farkı meselesi, ikili birbirini çok sevse de konuşulmaya devam ediyor.

Başarılı yönetmen ve genç oyuncuyu birbirlerine yakıştırmayan da çok oldu. Ancak iki ünlü isim de bu konuya hiç takıntılı kalmayarak, söylenenleri görmezden gelip, yollarına devam ediyorlar.

Onur Ünlü’nün sevgilisi için yaptığı romantik paylaşımlar birçok kişide pozitif izler bırakıyor. Sevgilisi Hazar Ergüçlü’nün fotoğrafını paylaşan ünlü yönetmen “Uzaydaki en güzel dünya” notunu düştü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.