Onur Tuna’dan Tuvana Türkay’a: Ne desem?

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya yüklediği ve sonradan sildiği bir fotoğrafı yeniden paylaştı.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin güzel oyuncusu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde sildiği bir fotoğrafı yeniden yükledi. Fotoğrafı dergi henüz çıkmadığı için sildiğini belirten Türkay, “Dergimiz çıktığına göre artık paylaşabiliriz” notuyla yeniden yükledi. Ünlü oyuncunun bu paylaşımına kısa süre içinde 47 bin beğeni gelirken, meslektaşı Onur Tuna’dan da bir yorum geldi. Geçmişte Ağır Romantik isimli bir filmde Tuvana Türkay ile birlikte rol alan Onur Tuna, Tuvana Türkay’ın bu paylaşımının altına “Ne desem?” yazdı. Tuvana Türkay ise Tuna’ya “Not al, hepsini bana söylersin” yanıtını verdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.