Onur Tuna, kız arkadaşı ile yakalanınca panik yaptı!

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ferman karakteri ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Onur Tuna, Nişantaşı’nda bir kadınla görüntülendi. Görüntülendiğini anlayınca panik olan ikili oradan hızla uzaklaştı.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinin yakışıklı oyuncusu Onur Tuna, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda yanında bir kadınla görüntülendi. Magazin muhabirlerinin görüntülediğini fark ettiği anda basın mensuplarını uyaran ünlü oyuncu, “İkimizi lütfen bir arada görüntülemeyin” dedi. Yanındaki kadın ile ilgili açıklama da yapan Tuna, “Kız arkadaşım değil” demekle yetindi. “Bugün setin yok hava almaya çıktım” diyerek konu değiştiren Onur Tuna’nın yanında bulunan kadının yüzünü saklamaya çalışması da dikkatleri çekti. Bu kadının kim olduğu ise hala öğrenilemedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.