Onur Tuna ile görüntülenen gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı!

Fox TV‘nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor‘da Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna‘nın birlikte görüntülendiği gizemli kadın, TRT 1 dizisinin oyuncusu çıktı.

Ekranlarda fırtına gibi esen Mucize Doktor‘un Ferman doktoru Onur Tuna geçtiğimiz günlerde bir güzelle objektiflere yakalanmıştı.

KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Nişantaşı’nda kameraları fark edince panikleyen Onur Tuna ve yanındaki genç kadın, “İkimizi lütfen bir arada görüntülemeyin” demiş ve aralarında bir ilişki olmadığını söylemişlerdi. Eliyle yüzünü de gizlemeye çalışan gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı.

blank
Devrim Özkan

VUSLAT’IN OYUNCUSU DEVRİM ÖZKAN

Snobmagazin’in haberine göre Onur Tuna‘nın yanındaki kadının Vuslat dizisinde Feride karakterini canlandıran Devrim Özkan olduğu öğrenildi. Ayıca Onur Tuna 34, Devrim Özkan ise 21 yaşında.

Onur Tuna, kız arkadaşı ile yakalanınca panik yaptı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.