Onur Tuna, estetik iddialarını yalanladı!

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteriyle dikkat çeken yakışıklı oyuncunun eski fotoğrafı sosyal medyaya damga vurdu. Yakışıklı oyuncudaki büyük değişimi dikkatlerden kaçmadı.

Şimdilerde ‘Mucize Doktor’ dizisiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Onur Tuna, yıllar önce çekilen bir fotoğrafıyla gündeme geldi.

“Gel Konuşalım” programında Tuna’nın yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafı yayınlandı. Programda yakışıklı oyuncunun yıllar içindeki değişimi konuşulurken; burun ameliyatı geçirip geçirmediği tartışıldı.

blank
Onur Tuna

Yayına mesaj gönderen Onur Tuna, “Burnum aynı yerinde duruyor” diyerek estetik iddiasını yalanladı. Onur Tuna’nın hayranları ise sosyal medya üzerinden eski haline de beğeni yağdırdı.

Onur Tuna sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi görüyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.