Onur Tuna: Beni Sibirya kurduna da, patatese de benzetebilirler

Oyuncu Onur Tuna, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuştu. Onur Tuna, estetik iddialarına, ‘Beni Sibirya kurduna da, patatese de benzetebilirler. Böyle şeyler benim için hiç sorun değil. Neremde estetik olacak? Burnum yamuk’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde estetik yaptırdığı iddiası ile gündeme gelen oyuncu Onur Tuna, yaptığı röportajda iddialara yanıt verdi. Tuna iddialara gülerek, ‘Neremde estetik olacak? Burnum yamuk. Tabii yok’ dedi. Hayranları tarafından sibirya kurduna benzetilmesine de rahatsız olmadığını belirterek, ‘Sibirya kurduna da patatese de benzetebilirler, böyle şeyler benim için sorun değil’ dedi.

blank
Onur Tuna

“BU ŞARKI, İÇİMİN YANGIN YERİ OLDUĞU BİR DÖNEME AİT”

Müzik sektörüne de el atan oyuncu, çıkardığı teklisi Yangın Yeri hakkında da açıklamalarda bulundu. Onur Tuna, ‘Bazen yangın yeriyim, bazen değilim. Bazen çok naifim, bazen çok gerginim. İnsan mutlak değil ki. Hep yangın yeri biri olsam bana yaklaşan yanar! Şunu diyebilirim; bu şarkı, içimin yangın yeri olduğu bir döneme ait’ dedi.

Onur Tuna

“GECELERİ HALA BERABER DANS EDİYORLAR”

Onur Tuna, kısaca kendini şöyle anlatıyor:

Çanakkaleliyim. Annem tapu dairesinden emekli. Babam matematik öğretmeni. Şu an 60’lı yaşlardalar. Lisede folklor takımında tanışmışlar. Serçe parmakları birbirini tutmuş ve sonra hiç bırakmamışlar. Geceleri hâlâ beraber dans ediyor, bana vals videoları atıyorlar.

Ağabeyim matematik mezunu. Onun sayesinde benim de hayatımda hep matematik oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde iktisat okudum. Matematik ve oyunculuk arasında ciddi bir bağlantı var, ben de bundan çok faydalandım.

Tarantino, Kubrick ve Almodovar en sevdiğim yönetmenler. ‘Batman: Dark Night’ı defalarca izlesem sıkılmam. Türk yönetmenlerden Fatih Akın’ın farklı bir kafası olduğunu düşünüyorum. Şener Şen’le oynamayı çok isterim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.