Onur Tuna “Benden Ne Olur” filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna “Benden Ne Olur” filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tuna, Benden Ne Olur filmi setinde çektiği bir fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Benden Ne Olur filminde Hazal Kaya ile başrolleri paylaşan Onur Tuna filmde Soner karakterini canlandıracak. Yasak Elma ve Mucize Doktor dizileriyle büyük çıkış yakalayan yakışıklı şu sıralar iki sette birden yer alıyor. Yaz aylarında şekillenen projenin çekimleri kısa bir süre önce başladı.

Aslı Kızmaz’ın aynı isimli romanından uyarlanan filmde Hazal Kaya, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Enis Arıkan gibi isimlerle kamera karşısına geçen oyuncunun yeni rolü ise hayranları tarafından merakla bekleniyor. Nasıl bir karakterle sinemaya geleceği bilinmeyen oyuncunun filmdeki isminin ise Soner olduğu öğrenildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.