Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün, aynı filmde buluştu

Boşanacakları iddiası gündemden düşmeyen Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün, DAHA filminde buluştu.

Çağdaş Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden Hakan Günday’ın kitabından uyarlanan ‘DAHA’ boşanacakları konuşulan Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün’ü bir araya getirdi. Ay Yapım’ın yapımcılığında çekilen film, Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nin dünya prömiyerini yapacak.

SAYLAK YÖNETMEN, BÜYÜKÜSTÜN BAŞROL

Onur Saylak filmle birlikte ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturdu. Filmin oyuncuları ise Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Tuba Büyüküstün, Uğur Aslan, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Kaan Uluca, Lara Aysal, Onur Akgülgil ve Pervin Bağdat’tı. Baba oğul hikayesine odaklanan film, Saraybosna Film Festivali Cinelink, İstanbul Film Festivali Köprüde Buluşmalar ve Antalya Film Forum’a katılmıştı. Film, 14 yaşındaki Gaza’nın yaşadığı kasabadan ayrılarak, büyük şehirde lise okumaya gitmesini ve ardından babasının başına gelenlerden sonra suçla tanışıp, hayatının değişmesini konu alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.