Onur Saylak: Ulusal yarışma geri dönecek

Uluslararası Antalya Film Festivali’ndeki ‘Ulusal Yarışma’ kategorisinin geri gelmesi için düzenlenen 54. Ulusal Yarışma ödül töreninde ödül alan Onur Saylak, “Ulusal yarışma geri dönecek” dedi.

Antalya Belediyesi’nin Uluslararası Antalya Film Festivali’ndeki ulusal Yarışma kategorisini iptal etmesine tepki olarak yola çıkan 54. Ulusal Yarışma ödül töreni önceki akşam gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Beyoğlu sinemasında gerçekleştirilen gösterimlerin ardından Hülya Uçansu, Kadir İnanır, Nihal Yalçın, Sarkis, Sevin Okyay ve Tayfun Pirselimoğlu oluşan jüri filmleri değerlendirdi.

‘En İyi Film’ ödülünü alan yönetmen Onur Saylak, “Festivalde ulusal yarışma geri dönecek” dedi. Usta oyuncu Kadir İnanır, “Siz varken hiç korkmayın hiç kimse bir şey yapamaz” dedi.

KAZANANLAR

– En İyi Film: Daha
– En İyi Yönetmen: Onur Ünlü Put Şeylere
– En İyi Erkek Oyuncu: Ahmet Mümtaz Taylan Hayat Van Eck-Daha
– En İyi Kadın Oyuncu: Hazar Ergüçlü Kar
– Siyad Ödülü: Mr. Gay Syria

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.