Onur Saylak, Tuba Büyüküstün’ü her yerden sildi

Onur Saylak’ın ilk yönettiği filmi ‘Daha’nın dün fragmanı yayınlandı. Filmin başrolündeki eski eşi Tuba Büyüküstün, ne afişte ne de fragmanda vardı. Onur Saylak, Tuba’yı sosyal medyada da takipten çıkarttı.

İkiz çocuk annesi 35 yaşındaki Tuba Büyüküstün, 6 yıllık eşi Onur Saylak’tan 5 Haziran’da boşanmıştı… Geçen hafta da Tuba Büyüküstün’ün İstanbul Emirgan’daki La Boom ve Gizli Kalsın adlı mekanların genç işletmecisi Umut Evirgen ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Onur Saylak, Tuba Büyüküstün ile evliyken 2014 yılında verdiği bir röportajında “Tuba benim için hayat demek! Eşim, sevgilim, müthiş bir anne, müthiş bir ressam, dolu dolu yaşayan biri. Hayatımdaki en büyük renklerden. Oturup dertleşebildiğim biri. Âşık olduğum kadın. Dünya güzeli. Evlilik aşkı öldürmüyor. Birbirini en iyi tanıyan iki insan haline geliyorsun. Ama biz sevgililiği hiç bırakmadık. Bir de şu var: Her sabah o gözlere uyanmak tarifsiz bir şey. Keyfimiz yerinde.” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.