Onur Mete “Nazlanma”

‘Bu Senin Şarkın’ isimli çalışması ile uzun süren sessizliğini bozan şarkıcı Onur Mete, bu sefer arayı fazla açmadı ve son teklisinin ardından yaklaşık 4 ay sonra yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Ünlü şarkıcı Onur Mete, 1992 yılında Aşkın Nur Yengi tarafından okunan ‘Nazlanma’ isimli şarkıyı yepyeni düzenlemesine ile sevenlerinin beğenisine sundu. DMC etiketiyle digital platformlarda Mete’nin sevenleri ile buluştuğu şarkının; sözü Aşkın Nur Yengi-Sezen Aksu, müziği ise yine Aşkın Nur Yengi’ye ait.

YERLİ MARC ANTHONY ONUR METE

Onur Mete, şarkısına Ümraniye Netaş Platolarında Müjdat Küpşi yönetmenliğinde 17 saatte klip çekti. Yeni klibinde Mete’nin imajında değişikliğe gidildi ve çok daha genç ve dinamik bir görünüm sağlandı. Yeni imajında Amerikalı ünlü şarkıcı Marc Anthony’den esinlendiklerini söyleyen Onur Mete, klibindeki imajından çok mutlu olduğunu belirtti.

blank

EŞİ KLİP KIZINI SEÇTİ

Klipte Onur Mete’ye Brezilyalı güzel Beatrice Lorena eşlik etti. Kendisine eşlik eden modeli eşi Aycan Mete’nin 100 model arasından seçtiğini söyleyen başarılı şarkıcı, eşinin kendisine her noktada destek olduğunu, daha önceki kliplerinde de kamera karşısına geçtiği mankenleri eşinin seçtiğini söyledi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.