One Direction grubunun yıldızı Louis Tomlinson, kadın hayranını darp etti

One Direction grubunun yıldızı Louis Tomlinson, kız arkadaşıyla hava alanında görüntülenmemek için paparazzilerle mücadele ederken, kadın hayranına da tokat attı ve yere düşürdü.

One Direction’ın yıldızı Louis Tomlinson, hava alanında kadın hayranını darp etti!

Darp sonrası tutuklanan ünlü şarkıcı, kız arkadaşımı korumaya çalıştım ifadesi verdi. Tomlinson, 16.000 pound kefalet bedeliyle serbest bırakıldı.

blank

25 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, cuma günü Los Angeles Uluslararası Havaalanı’nda tutuklandı. Kız arkadaşı Eleanor Calder’in görüntülemesini istemeyen Tomlinson, fotoğrafçılarla mücadele ederken, kız arkadaşı da aynı anda kendilerini cep telefonuyla görüntülemeye çalışan kadınlarla tartışmaya başladı. Bunun üzerine ünlü şarkıcı, kız arkadaşını korumak için kadın hayranını yere fırlattı ve vurdu.

Genç kadın yaşadıklarının şokunu yaşarken, Tomlinson, 16.000 pound kefalet bedeliyle serbest bırakıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.