Ömür Gedik: Uyarmak yerine zoomlayıp çekmişler!

Geçtiğimiz akşam katıldığı ödül töreninde transparan pantolonu yırtılan şarkıcı Ömür Gedik, gazetecilere “Uyarmak yerine zoomlayıp çekmişler” diyerek sert çıktı.

Engelsiz Yaşam Derneği’nin ödül törenine katılan Ömür Gedik‘in giydiği transparan pantolon yırtıldı. Pantolonu yırtılan Ömür Gedik, bir süre o halde gezmek zorunda kaldı. Konu hakkında konuşan şarkıcı, kendisini uyarmak yerine çeken gazetecilere tepki gösterdi.

https://www.youtube.com/watch?v=Pr3Els4iFjg

“BELGESEL GİBİ ÇEKMİŞLER”

Ömür Gedik, bu haberle ilgili şunları söyledi:

“Kıyafetimin arkasında bir sökük oluşmuş. Oradaki magazin gazetecileri de arkadaşlarım olarak beni uyarmak yerine, bir kaplanın ceylanı avlayışını izleyen belgeselciler gibi zoom yapıp kameraya çekmişler. Tabii bu bir tercih meselesi. Bir gazeteci olarak ben başka bir arkadaşımı bu durumda görsem, kendisini uyarırdım. Sonuçta bilerek yapılmış bir şey değil. Hoş da bir görüntü değildi.

“Masaya oturduğumda bir arkadaşım mesaj attı ve şortumun yırtıldığını ve gazetecilerin çektiğini söyledi. Geceye montumu o bölgeye bağlayarak devam etmek zorunda kaldım ve ödül almak için sahneye o şekilde çıktım.”

Ömür Gedik’in giydiği transparan pantolonu yırtıldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.