Ömür Gedik, gözyaşlarına boğuldu

Adını katıldığı MasterChef programıyla duyuran Murat Özdemir’in işkence yaptığı papağanı hayata veda etti. İlk önce SuperHaber’in duyurduğu ölüm haberini trafikte seyir halindeyken alan Ömür Gedik, gözyaşlarına boğuldu.

Murat Özdemir’in papağanına yaptığı işkence görüntülerini izledikten sonra karakola giderek olayın yakından takip eden köşe yazarı Ömür Gedik, papağanın ölüm haberini gözyaşları içerisinde duyurdu.

“HAYATA TUTUNAMADI, ÖLDÜ”

Sosyal medya hesabından çektiği videoyu yayınlayan Gedik, gözyaşları içinde, “Çok üzülerek bildiriyorum Jako hayata tutunamadı, öldü.” dedi.

blank

TEDAVİDE İKİNCİ AŞAMAYA GEÇİLDİ DEMİŞTİ

Ömür Gedik, son olarak dün akşam yaptığı paylaşımla papağanın sağlık durumunun iyi olduğunu şu sözlerle duyurmuştu: “Güzel haber. Jako ameliyattan çıktı, durumu iyi. Sargılarında sorun yok, ayakta durabiliyor. Tedavideikinci aşamaya geçildi. Tünekten böyle bir selam çakıyor tüm sevenlerine. Dua eden, iyiliğini isteyen herkese, sizlere teşekkürler.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.