Ömür Gedik ft. David Saboy “Yaz Yağmuru”

“Pandemi dönemini stüdyoda üreterek geçirdim ve bu zor dönemde en büyük destekçim müzik oldu” diyen Ömür Gedik, “Ayrılık Töreni” adlı EP’sinde yer alan ve 90’ların hit Serdar Ortaç şarkılarından biri olan “Yaz Yağmuru”nu yeni bir versiyonla, Ömür Gedik ft. David Saboy çalışması olarak müzik severlerin beğenisine sundu.

YouTube video

Sözü müziği Serdar Ortaç, düzenlemesi David Saboy imzası taşıyan şarkının klip yönetmenliği Ercan Şencan tarafından yapıldı. Dört şarkıdan oluşan EP’nin isim şarkısı olan “Ayrılık Töreni” Türkiye’nin unutulmaz söz yazarı Aysel Gürel imzası taşıyor. Aysel Gürel’in sandığından çıkan, daha önce yayınlanmamış sözlerinin Hakan Yeşilkaya bestesiyle şarkıya dönüşmüş hali olan “Ayrılık Töreni” EP’nin temasını oluşturuyor. Kadına şiddete karşı yazılmış olan, Neşe Seçil Buket imzalı “İyi Bak Bana” şarkısı kadın hakları vurgusu yapan şarkı olarak albümde yerini alıyor. Ve Ferhat Göçer imzalı “Dön Diyemedim”in akustik cover’ı da bu albümde bulunuyor.

“Yaz Yağmuru”nun ardından diğer şarkılara da klip çekeceğini söyleyen Ömür Gedik “Uzun süren pandeminin ve kapanmanın ardından artık enerjimizin yükselmesini istediğim için çıkış şarkısını “Yaz Yağmuru” olarak seçtim, ama diğer şarkılara da sırayla klip çekeceğim” dedi.

Ömür Gedik’in “Ayrılık Töreni” adlı EP’si tüm dijital platformlarda ve çıkış şarkısı “Yaz Yağmuru”nun klibi 20 Mayıs Perşembe günü tüm dijital platformlar, Youtube ve tüm müzik kanallarında yayında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.