Ömür Gedik: Bülent Hanım ile bir problemim yok, kapattık konuyu

Ömür Gedik şarkıcı Emre Kaya ile önceki akşam Etiler’de bir mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Ömür Gedik şarkıcı Emre Kaya ile önceki akşam Etiler’deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Şarkıcılar, çıkışta objektiflere birlikte poz verdi ve muhabirlerin sorularını yanıtladı.

blank

Ömür Gedik, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında Bülent Ersoy’un giydiği kürkün gerçek olduğunu söyleyerek tartışmıştı. Muhabirlerin Bülent Ersoy ile ilgili soruları karşısında Ömür Gedik, “Bülent Hanım ile bir problemim yok, kapattık konuyu” dedi.

Ömür Gedik, 11 yıldır birlikte olduğu Ferhat Göçer ile ilişkisini sonlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde barışan çiftten Gedik, “Güzel gidiyor, gayet iyi. Problem yok” diyerek cevap verdi.

ŞOK! Hakaretler havada uçuştu! Ömür Gedik ve Bülent Ersoy birbirine girdi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.