Ömür Gedik “Aramışsın” ile 2019 yılına veda ediyor

Kendine özgü yorumuyla pop müzikte geniş ve özel bir dinleyici kitlesi bulunan Ömür Gedik sözü ve müziği kendisine ait olan, düzenlemesi ise Cenk Kandıralı’ya ait yeni şarkısı “Aramışsın” ile 2019 yılına veda ediyor.

Doğan Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan şarkının klibi ise netd YouTube kanalında izleyicileriyle buluşuyor.

Şarkının W İstanbul ve Ağaoğlu Maslak 1453’te çekilen klibinin yönetmenliğini Ercan Şencan yaptı. Klip çekimi için 46 katlı gökdelenin çatısına çıkan ve korku dolu anlar yaşayan Gedik’e, klipte İtalyan manken Antonio ve yavru kedi eşlik etti.

Yerden tam 150 metre yüksekte, güvenlik önlemi almadan çatının kenarına yatarak ölümle burun buruna gelen Gedik; ‘Kenardaki çekimler yaklaşık 1 saat sürdü. Baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle zor anlar yaşadım. Uçurum kenarında gökyüzüne bakarken ölümü hissettim’ dedi.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.