Ömer ve Gamze’nin evliliği seyirciyi ekrana bağladı! Reytinglerde ilk sıralara yerleşti

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Star’ın sevilen dizisi Ömer, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle reytinglerde ilk sıralara yerleşti.

Gamze ve Ömer’in gizlice evlendiği, fakat mutluluklarını yaşayamadıkları dizinin dün akşam yayınlanan bölümü seyirciyi ekrana bağladı. Ömer, AB’de 5.25 ve ABC1’de 6.35 reyting listesinde ilk sırada yer alırken, Total’de ise 5.25 reytingle ikinci sırada yer aldı.

blank

Başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduran Ömer’de; Ömer’i Selahattin Paşalı, Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Simay Barlas, Tayanç Ayaydın ve Haktan Zavlak’ın rol aldığı Ömer’in yönetmen koltuğunda Cem Karcı yer alıyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer, her pazartesi STAR’da…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.