‘Ölümlü Dünya’ aksiyon sahneleriyle çok konuşulacak

‘Ölümlü Dünya’ nefes kesen aksiyon sahneleriyle çok konuşulacak.

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ‘TAFF’ yapımı, yılın iddialı komedi ve aksiyon filmi ‘Ölümlü Dünya’ nefes kesen aksiyon sahneleriyle çok konuşulacak.

‘SAT’ Komandosundan Özel Eğitim Aldılar!

Ölümlü Dünya’da, lokanta işletmeciliğinin yanı sıra nesillerdir köklü bir teşkilatın bünyesinde çalışan Mermer ailesinin Hollywood filmlerini aratmayan aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekecek. Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaplan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür film için yoğun bir ön hazırlık dönemi geçirdiler. Aksiyon ve çatışma sahnelerine eski bir SAT komandosuyla hazırlanan oyuncular özel olarak atış ve dövüş eğitimi aldılar.

Filmin aksiyon sahnelerine büyük bir titizlikle hazırlanan Ölümlü Dünya ekibi, bu sahneleri ilk olarak test çekimler yaparak gerçekleştirdi. Çatışma ve takip sahnelerinde rol alan 45 kişilik dublör ekibi silah kullanma ve dövüş eğitimi aldı. Çekimleri özel izinli mekanlarda gerçekleştirilen ve üç gün fünye hazırlığı yapan yedi kişilik uzman patlayıcı ekibi, filmin sadece bir sahnesi için 300 fünye kullandı.

Yönetmenliğini Ali Atay’ın, senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel’in kaleme aldığı komedi filmi 26 Ocak’ta vizyona giriyor.

blank

‘Ölümlü Dünya’ Hikaye

‘Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.