“Ölümlü Dünya 2” filminin çekimleri başladı

İlk filmiyle izleyicinin beğenisini toplayan “Ölümlü Dünya 2” filminin çekimleri başladı, setten ilk fotoğraf geldi. Ali Atay, yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncularının bir arada olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı ve Ölümlü Dünya’nın devamı filmi “Ölümlü Dünya 2″nin çekimleri ise geçtiğimiz haftalarda başladı.

Ali Atay, yönetmenliğini yaptığı filmin setinden ilk kareyi paylaştı.

olumlu-dunya2-ilk-kare.jpg

Atay’ın “Heleee #ölümlüdünya2“ notuyla paylaştığı fotoğrafta sırasıyla (soldan sağa) Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Ali Atay, Mehmet Özgür, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve İrem Sak yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.