Olmazlara İnat’ın yükselişi sürüyor

Kendine has yorumu ile alternatif müziğe yeni bir soluk getiren Berkay Altunyay’ın ”Olmazlara İnat” isimli single’ı 5 milyon dinlemeyi aştı. Hot Hits Türkiye’de 8. Sırada bulunan, Türkiye Top 50 listesinde ise ilk 20’de olan Altunyay, Türkiye Viral 50 listesinde zirveye çıktı.

Sözü ve müziği Berkay Altunyay’a ait olan ”Olmazlara İnat”ın düzenlemesi Segah’ın imzalı. Geçtiğimiz yıl yayınlanan ancak dinleyicisiyle bu yıl yeniden bir araya gelen alternative-indie pop tarzındaki şarkı synthwave ve darkwave öğeleri taşıyor.

Aşık olduğu kişiyle yaşadığı duygusal gelgitleri konu alan şarkıda bir yandan ilişkinin karanlık tarafı ön plana çıkarken bir yandan da hala bir umut ışığı arayan ve her şeyin daha iyiye gidebileceğini düşünen karakterin kendi gerçekleriyle yüzleşmesi anlatılıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.