Olivia Colman, yeni dizisinde anne babasını öldüren katili oynayacak

Olivia Colman, yeniden polisiyenin kucağına dönüyor ama bu kez karşı tarafta! Oscar’lı oyuncu, HBO-SKY ortak projesi gerçek suç öyküsü Landscapers’de anne babasını öldürüp evinin bahçesine gömen bir katili canlandıracak.

Polisi oynadı, ajanı oynadı, kuaförü, tuhaf üvey anneyi de… Hancının zalim karısı da oldu, iki kez kraliçe de, olmayı da sürdürüyor. Dramadan komediye, polisiyeden politik gerilime farklı türlerde oynadığı rollerde çıtayı her seferinde bir adım öteye taşıdı.

Geçen yıl Yorgos Lanthimos imzalı The Favourite ile (Sarayın Gözdesi) En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını da aldı.

blank
Olivia Colman

Kariyerinin zirvesinde…

Britanyalı aktris Olivia Colman, usta işi polisiye Broadchurch’de bir dedektifi, John le Carré uyarlaması The Night Manager’da bir ajanı canlandırmıştı, yeni rolünde karşı tarafa geçiyor.

Colman, dört bölümlük gerçek suç öyküsü Landscapers’da kocası Christopher ile anne babasını öldürüp evlerinin arka bahçesine gömen Susan Edwards’a hayat verecek. Christopher Edwards’ı canlandıracak isim henüz belli değil.

1998’de işledikleri cinayetler yıllar sonra ortaya çıkan çift, 2014’de hüküm giymişti. Halen cezaevindeler…

2019’un önemli dizilerinden Chernobyl’de işbirliği yapan HBO ile SKY TV’nin ortak projesinde yönetmenliği portföyünde Sideways’den About Schmidt’e az ama önemli film bulunan Alexander Payne üstleniyor.

Senaryo ise Olivia Colman’ın eşi Ed Sinclair’e emanet.

Çiftin aynı zamanda yapımcılar arasında yer alacağı Landscapers’da prodüksiyonun yeni yılın ilk yarısında başlaması planlanıyor…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.