“Ölene Kadar” dizisine çok önemli sürpriz bir isim dahil oluyor

Başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer’in rol aldığı “Ölene Kadar” dizisine çok önemli sürpriz bir isim dahil oluyor. Yer aldığı her projede canlandırdığı karakterden uzun zaman söz ettiren başarılı oyuncu Mesut Akusta, Tims Productions’ın dizisi “Ölene Kadar”a 8.bölümde sürpriz bir karakter olarak dahil oluyor.

Heyecanın her bölüm daha da arttığı “Ölene Kadar”da Metin Akusta canlandıracağı “Gürcü Tekin” karakteriyle nabızları yükseltecek. Karanlık tarafta yer alan ve tüm karakterlerin hayatını etkileyecek olan Tekin’in gizemi ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.