OlduBil, 5 milyon TL’lik Ramazan kolisini dijitale taşıdı

Ramazan ayı geleneklerinden biri olan Ramazan kolileri de artık dijital dünyaya taşındı. Kullanıcılarına banka hesabına gerek duymadan birçok finansal işlemi yapma fırsatı veren Oldubil, bu yıl ilk defa Ramazan kolilerini dijital dünyaya taşıdı. Oldubil, Ramazan ayı boyunca çok sayıda şirketin 6 bini aşkın çalışanına 5 milyon TL’yi aşan yardımlarını online ortamda ulaştırdı…

Kovid-19 salgınıyla birlikte ülkemizde bir gelenek haline olan Ramazan yardımları da dijital platformlara taşındı. Limak Şirketler Grubu bünyesinde 2020 yılında hayata geçirilen Oldubil de bu yıl ilk kez hizmetleri arasına Ramazan yardımlarını da aldı. Bugüne kadar çok sayıda şirketin 6 bini aşkın çalışanına verdiği Ramazan kolilerinin dijital ortamda ulaştırılmasını sağlayan Limak Müşteri Çözümleri Yönetim Kurulu Üyesi Birol Ergüven, “Oldubil, bireysel kullanıcılara yönelik finansal teknolojileri içeren dijital bir hizmet platformu. Bir banka hesabına gerek duymadan birçok finansal işlemi yapma imkanı tanıyoruz. Bugüne kadar kullanıcılarımıza çok sayıda ayrıcalıktan yararlanma fırsatı verdik. Bu yıl da hizmet ağımıza Ramazan kolilerini de ekleyerek hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimizi buluşturduk” dedi.

Dijital Ramazan yardımı uygulaması sayesinde kurum ve kişilerin birçok ek maliyet ve zamandan tasarruf ettiğini belirten Birol Ergüven, “Koliler içinde yer alacak malzemelerin satın alınması, hazırlanması, taşınması gibi maliyetleri ortadan kaldırmış olduk. Ayrıca kullanıcıların da neye ihtiyacı varsa onu satın almalarını sağlamış olduk” şeklinde konuştu. Ergüven, bu yöntemin Kovid-19 salgınıyla birlikte fiziksel temasın da minimuma indiğine dikkat çekerek açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Fiziksel teması ortadan kaldıran bu uygulamayla şirketler, çalışanlarına Oldubil üzerinden market, giyim, çocuk ve diğer ev ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir platform sunuyor. Kişiler, Oldubil’in anlaşma yaptığı alışveriş noktalarından hesaplarına yüklenen yardım tutarı kapsamında ister fiziki mağazadan isterse online olarak alışverişlerini yapabiliyor. Hedefimiz gelecek yıllarda çok daha fazla şirket ve çalışanı bu Oldubil platformunda buluşturarak karşılıklı faydayı artırmak.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.