Old Spice ve Uraz Kaygılaroğlu’ndan sosyal mesafeli esanslı erkek daveti

Old Spice ile İşin Esansları serisinde bir araya gelen Uraz Kaygılaroğlu, bu defa yılın en esanslı davetine ev sahipliği yaptı. Old Spice’ın geniş ürün portföyünü tanıttığı ve ‘’Esanslı Erkek’’ manifestosunu anlattığı etkinliğe Ferit Aktuğ, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, Caner Özyurtlu, Ahmet Rıfat Şungar, Melikşah Altuntaş, Doğukan Polat’ın da aralarında bulunduğu Uraz Kaygılaroğlu’nun yakın arkadaşları katıldı.

Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası olan Old Spice birbirinden farklı ve dikkat çekici kokulara sahip ürün serilerini 25 Ağustos Salı günü Uraz Kaygılaroğlu’nun ev sahipliğinde tanıttı. Uraz Kaygılaroğlu’nun yakın arkadaşlarından Ferit Aktuğ, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, Caner Özyurtlu, Ahmet Rıfat Şungar, Doğukan Polat, Melikşah Altuntaş gibi isimlerin katıldığı etkinlikte sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yapıldı. Davetliler, İşin Esansları serisi için çekilen, Uraz Kaygılaroğlu’nun ‘’Esanslı bir Old Spice Erkeğini’’ canlandırdığı videoları izledi. Uraz Kaygılaroğlu çekimler sırasında oldukça eğlendiğini belirtirken, davetlilerin de videoları izlerken oldukça keyifli anlar yaşadığı gözlemlendi.

blank

Bu iş birliği için heyecanını paylaşan ve sosyal mesafeli bu etkinliğe ev sahipliği yapan Uraz Kaygılaroğlu “Esanslı erkekler için işin esanslarını anlattığımız etkinliğimizde sosyal mesafemizi koruyarak arkadaşlarımızla bir araya geldik. Old Spice markası ile yılın en esanslı etkinliğine imza attık. Erkeklerin de artık bakım ürünlerinde çok sayıda alternatifi var” dedi.

Etkinlik sırasında konuşma yapan P&G Türkiye Saç Bakım ve Güzellik Kategorisi İletişim Müdürü Gonca İlkmen misafirlere katılım sağladığı için teşekkür ederken, geniş ürün portföyü ile Esanslı Erkeklerin bakımında vazgeçilmez marka olmayı hedeflediklerini aktardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.