Okuduğu kitap dikkat çekti… Kadir Doğulu tasavvufa merak saldı!

Vuslat dizisiyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Kadir Doğulu, İstanbul Havalimanı’nda Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu’yla karşılaştı. Eyüboğlu, bugünkü köşesine Doğulu’nun elindeki kitaplara dikkatini çekti.

Vuslat dizisinin Aziz’i başarılı oyuncu Kadir Doğulu, İstanbul Havalimanın’da Ali Eyüboğlu’yla karşılaştı. Eyüboğlu, selam vermek için yanına gittiğinde oyuncunun okuduğu kitaplar dikkatini çekti.

Eyüboğlu, Doğulu’nun okuduğu kitabın yeni ama birkaç metreden bile sahaflardan alındığı anlaşılacak kadar eski olduğunu belirten yazısını bugünkü köşesinde paylaştı.

blank

İşte Ali Eyüboğlu’nun Milliyet’te yayınlanan köşe yazısının ilgili bölümü:

“İstanbul Havalimanı’ndan ilk kez uçtum. Büyük, görkemli, yüksek tavanlı, lüks ve de konforlu havalimanına uçuş saatimden 2.5 saat erken gidince bir hayli vakit geçirdim CIP’sinde…
CIP’de gördüğüm Deniz Seki’yle ayak üstü sohbet ettim. Şarkıcı, Bodrum’da yaz için kiraladığı evin eksiklerini tamamlamaya gittiğini söyledi.

Elazığ uçağı için yolcu alımı başladığını okuyunca, midibüse geçtim. Salonda görmediğim Kadir Doğulu baktım, midibüsün arka tarafında ve elindeki kitaplardan birini okuyor. Oyuncunun okuduğu kitap yeni ama birkaç metreden bile sahaflardan alındığı anlaşılacak kadar eski.

Selamlaşmak için yanına gittiğimde öğrendim, Doğulu’nun elindeki kitapların adlarını.

TRT 1’de yayınlanan ‘Vuslat’ın başrol oyuncusunun elindeki kitaplardan biri, Hüseyin Albayrak’ın ‘Bir Yürüyüş Eyledik Baba Erenler İle’siydi, diğeri ise Bedri Noyan ‘Aşk Risalesi’…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.