Oktay Kaynarca, tepki gören Ozan Güven sözüne açıklık getirdi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızı Oktay Kaynarca, sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen Ozan Güven hakkında yaptığı açıklamalarıyla sosyal medyada tepki görmüştü.

Kaynarca, konuyla ilgili olarak “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanarak açıklama yaptı. Hakkında yapılan eleştirilere yanıt veren Kaynarca, sözlerinin “Ozan Güven’in sözlerine hak vermemek elde değil” şeklinde lanse edilmesine sinirlendi.

Konuşmalarının çarpıtıldığını belirten Kaynarca, bundan sonra gazetecilerle röportaj yapmayacağını belirtti. Ozan Güven’in şiddet uyguladığı haberleri ile ilgili de “Artık bu konudan çok sıkıldım, siz sıkılmadınız mı?” diyerek tepki gösterdi.

Ozan Güven için kaç yıl hapis cezası istendi?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.